Bejelentés


Bázisépítő Élj nyűg nélkül!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
TIENS készülékek

A TIENS vezetősége egyeztetett az egészségpénztárakkal és közülük a TEMPO és az OTP pénztárak több készülékünkről is elfogadja a számlát. Nézd meg a honlapon milyen készülékek kaphatók és jelentkezz nálam a simacso@gmail.com-on a konkrét elképzeléseddel.


Szavazás


Linkek15 év alatt 110

országot meghódított!

16 millió elégedett család használja a termékeit!
Ez a Tiens cég.
Európa, még most kezdi megismerni!
Más országokban, ahol a Tiens már megjelent, sikeressé, gazdagokká és egészségessé tette az embereket, ugyanez fog történni Európában és Magyarországon is!
Magyar ember előtt, még ilyen lehetőség nem állt!
A Tiens 110 országban van jelen hivatalosan.
A Tiens most vesz kezdeti lendületet Európában.
A Tiens Group Co. Ltd. kínai cégként
1995-től kezdte meg marketing-tevékenységet, azóta nemzetközi üzletóriássá nőtte ki magát, mely sokféle tevékenységet folytat.
A cég székhelye Kínában, Tianjin városában található.
Néhány év alatt, egy termékkel és 2,4 millió USD kezdőtőkével indítva, a cég rendkívül gyorsan felfejlődött és tekintélyes cégcsoporttá vált, majd, mint a hálózati marketing egy új, egyedülálló jelensége magasan képzett és tapasztalt értékesítési hálózatot hozott létre. Jelenleg a cég éves forgalma elérte a 45 milliárd dollárt

A Tiens tudósai egészségvédő termékcsaládokat dolgoztak ki a legújabb biomérnöki technológia és a tradicionális, 5000 éves kínai orvoslás receptjeinek alkalmazásával.
A Tiens cég fejlett országokban vásárolt élenjáró gyártósorok és technológiák alkalmazásával rendkívül szigorú minőségellenőrző rendszert vezetett be.
A cég társadalmi elismertsége mind jobban és jobban nő, az öt kontinens országaiban egyre jobban terjed, a termékei számos kitüntetést kaptak, 2002-től a Tiens – az ENSZ hivatalos beszállítója.
Li Jin Yuan elnök urat 21 különböző tiszteletbeli címmel tüntették ki.

www.tiensbazis.com/?a=436Li Jin Yuan Úr, a Cég Elnöke kidolgozta a „Hat Hálózat kölcsönös motivációjának” elvét.
A kölcsönös motiváció elméletének valóra váltását jelenti a korszerű tudomány, termelés, közlekedés és hírközlés globális erőforrásainak hatékony, komplex alkalmazása.
Ezt az elméletet a nagyvállalatoknak a nemzetközi piacokon szerzett közös tapasztalatai alapján dolgozták ki, az utóbbi évek során. A „Hat Hálózat közös motivációja”, amelybe beletartozik a Humán erőforrások hálózat, a Nemzetközi képzési Rendszer, a Nemzetközi Internetes Hálózat, az Árutovábbítás Hálózata.
A tőke-felhasználás hálózata és a Nemzetközi Turizmus Hálózat, - alapját képezik a Cég dinamikus fejlődésének.
A „Hat Hálózat közös motivációja” elv globális stratégiájának megvalósítása biztosítja a cég stabil és tervszerű fejlődését, ami szükséges ahhoz, hogy az árukínálatot fejleszthessék, és nagy nyereséghez juthassanak.
Mindez eredményeként a Cég a közeljövőben bekerülhessen a világ 500 legnagyobb, vezető vállalata közé.www.tiensbazis.com/?a=436

A Tiens cégnek megvan a lehetősége arra, hogy a hálózati marketing legfejlettebb cégévé váljon. A Tiens cég jelenti az Ön számára a legjobb megoldást!
A kitűnő marketing szabályok, a normális partnerkapcsolatok, az állondó fejlődés koncepciója és a gyors munkaritmus - mindezek a szabályok és a hozzáállás a siker záloga. Munkánkat nagymértékben megkönnyíti a biorezonanciás vizsgálati módszer, mellyel feltérképezhető az adott szervezet állapota és az, hogy mire van szükségünk az egészséges működési folyamatok helyreállításához.
A házigazdáknak, akik 10 főt meghívnak egy mérésre azonnali jövedelem és gyors előrelépési lehetőség a TIENS hálózatán belül.
Elérhető vagyok: simacso@gmail.com-on, vagy a Skype-on: simacso néven.
Konkrét megbeszéléshez telefonszámot egyeztetünk.Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!